Stap 1 van 3

Start Verkoop Event 1 april 2023
vanaf 10.30 tot 12.00 uur

We ontmoeten u graag op 1 april aanstaande, waar we u verder informeren over de mogelijkheden in Buitenplaats Hofstede en waar u uiteraard met uw vragen bij de makelaars en projectontwikkelaar terecht kunt. Ook kunt u een kijkje nemen op het terrein waar straks dit duurzame project gerealiseerd wordt. Hier kunt u alvast een blik in de toekomst werpen en door middel van een VR animatie uw toekomstige droomhuis zien liggen!

Wilt u aanwezig zijn bij de Start Verkoop? Wij verzoeken u dan vriendelijk zich aan te melden, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld op de locatie. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. U ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst een e-mail met meer details over de bijeenkomst, waaronder de route en de parkeermogelijkheden. Let op, dit e-mail bericht kan mogelijk in uw ‘ongewenste mail’ terecht komen.

7 oktober - Meet & Greet

Kom ook langs!

Om meer informatie te ontvangen over het project bent u 7 oktober vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de Meet & Greet op de projectlocatie.

Wanneer

Zaterdag 7 oktober

Tijd

Ontvangst vanaf 16:00 uur

Waar

Projectlocatie Buitenplaats Hofstede, Van Vredenburchweg Rijswijk (voor wie met de auto komt: inrijden vanaf de zijde van de Huis te Landelaan),
route