Welke woning

past bij uw woonidealen?

Het aanbod grondgebonden woningen in Buitenplaats Hofstede varieert van riante herenhuizen, twee-onder-een-kap villa’s aan de bosrand tot prachtige vrijstaande villa’s met rietgedekte daken. Hier geniet u optimaal van het buitenleven, want van uw tuin of veranda kijkt u uit op het weelderige groen en de waterpartij. Welke woning u ook kiest, op Buitenplaats Hofstede geniet u de ultieme woonbeleving.

Twee-onder-één-kap
Bos villa's

Sfeerimpressie vanaf veranda

10 Twee-onder-één-kap Bos villa's

Aan de linkerzijde van Buitenplaats Hofstede bevindt zich een bosrand met onder andere 10 twee-onder-één-kapvilla’s van circa 185 m² groot op ruime kavels vanaf circa 341 tot 452 m². De bomen zorgen ervoor dat villa’s in de coulisse staan. Terughoudend zien ze vanuit het decor naar de waterpartij, het landhuis en de schitterende omgeving. De dakoverstekken, op stevige kolommen, zetten de gevel in de schaduw zodat ze niet teveel op de voorgrond treden.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

5 Bos Herenhuizen

“Een herenhuis is een grote, statige woning uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw, oorspronkelijk bedoeld voor de gegoede burgerij.” Het is duidelijk waar deze woningen aan refereren. In Buitenplaats Hofstede komen straks 5 sfeervolle Bos Herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 174 tot circa 191 m². En wie nog meer ruimte wenst, kan optioneel de living uitbreiden. De royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De kavelgrootte varieert vanaf circa 249 tot 404 m². 

2 vrijstaande Park villa's

De rieten daken van de vrijstaande Parkvilla’s komen onder een hoek van 90 graden samen. Zo ontstaan als het ware woningen met 3 voorzijden. Wat vooral opvalt is de hoogte van deze villa’s. De buitenplaats heeft twee vrijstaande Parkvilla’s waarvan de villa met een woonoppervlakte van circa 210 m² aan de boerderijzijde is gelegen op een kavel van circa 694 m². De tweede Parkvilla is gelegen aan de boszijde op een kavel van circa 678 m² met een woonoppervlakte van circa 212 m².

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

4 Boerderij Woningen

De Boerderijwoningen zijn eigentijds, met op de hoek een markante woning met riet bekleed en wat hoger. Het staldeel is met staal bekleed. De luxe uitstraling is verkregen door een dakoversteek op een robuuste houten kolom. Binnen krijgen deze woningen door vides een ruimtelijke sfeer. Het woonoppervlakte varieert vanaf circa 174 tot maar liefst circa 197 m². Gelegen op kavels vanaf circa 271 tot 387 m². Buiten is een groot terras aan het water met een mooie zon inval. Eigenlijk een knipoog naar de boerderij van weleer met de kwaliteit van nu.

2 Van Vredenburch villa's

Een karakteristiek tweetal. Deze half vrijstaande twee-onder-één kap villa’s sluiten qua architectuur, met z’n roodbruine steensoort, aan bij de bebouwing aan de van Vredenburchweg. Ze markeren de entree naar Buitenplaats Hofstede. Het woonoppervlakte is circa 182 m². Deze villa’s zijn in basis ingedeeld met een sfeervolle kamer ensuite op de begane grond en standaard vier slaapkamers. De zeer ruime master bedroom heeft een eigen badkamer. Gelegen op royale kavels van circa 526 of 599 m². 

Vorige slide
Volgende slide

7 oktober - Meet & Greet

Kom ook langs!

Om meer informatie te ontvangen over het project bent u 7 oktober vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de Meet & Greet op de projectlocatie.

Wanneer

Zaterdag 7 oktober

Tijd

Ontvangst vanaf 16:00 uur

Waar

Projectlocatie Buitenplaats Hofstede, Van Vredenburchweg Rijswijk (voor wie met de auto komt: inrijden vanaf de zijde van de Huis te Landelaan),
route