Inschrijven

U kunt zich online inschrijven voor de prachtige appartementen en penthouses in het Landhuis van Buitenplaats Hofstede! Onderstaand zetten we de stappen voor u onder elkaar.

Bekijk het actuele aanbod

De website en de online brochure geeft u veel informatie over het bijzondere plan Buitenplaats Hofstede en het rijke aanbod. Bekijk onze woningzoeker om te zien welke appartementen en penthouses nu nog beschikbaar zijn. 

Bekijk de documenten

Heeft u uw favoriete woning gevonden? Fantastisch! De betreffende verkoopdocumenten zijn te vinden op onze website via de onderstaande knop. 

financiële check

Wist u dat een financiële check in uw voordeel kan werken als meerdere kandidaten interesse hebben in hetzelfde bouwnummer? U weet dan namelijk precies wat u bij de bank kunt lenen. Laat ons daarom weten dat u een financiële check heeft laten uitvoeren door een document van uw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker bij uw inschrijving te uploaden. Betaalt u uit eigen middelen? Dan kunt u ons een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ meesturen. Op de pagina Documenten in het account staan voorbeelden van deze stukken.

Inschrijven voor een woning

Heeft u alles doorgenomen en uw financiële check uitgevoerd? Dan is de volgende stap het inschrijven voor uw droomhuis! Onderstaande knop linkt u door naar het Inschrijfformulier. 

U heeft zich ingeschreven

Wanneer u zich heeft ingeschreven, ontvangt u na de inschrijfperiode een bericht van de makelaar of u een woning naar keuze toegewezen heeft gekregen. 

7 oktober - Meet & Greet

Kom ook langs!

Om meer informatie te ontvangen over het project bent u 7 oktober vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de Meet & Greet op de projectlocatie.

Wanneer

Zaterdag 7 oktober

Tijd

Ontvangst vanaf 16:00 uur

Waar

Projectlocatie Buitenplaats Hofstede, Van Vredenburchweg Rijswijk (voor wie met de auto komt: inrijden vanaf de zijde van de Huis te Landelaan),
route