Ga snel naar

Inschrijven

U kunt zich online inschrijven voor de prachtige woningen van Buitenplaats Hofstede! Onderstaand zetten we de stappen voor u onder elkaar.

Bekijk het actuele aanbod

De website en de online brochure geeft u veel informatie over het bijzondere plan Buitenplaats Hofstede en het rijke aanbod. Bekijk onze woningzoeker om te zien welke woningen nog beschikbaar zijn. Eind vorig jaar is er een Presale gehouden en daarbij boden we iedereen de mogelijkheid alvast een woning te reserveren. Hierdoor zijn nu bij de start verkoop al diverse woningen ‘gereserveerd’ of ‘onder optie’. Bekijk onze woningzoeker om te zien welke woningen nog beschikbaar zijn. 

Bekijk de documenten

Heeft u uw favoriete woning gevonden? Fantastisch! De betreffende verkoopdocumenten zijn te vinden op onze website via de onderstaande knop. Maak eenvoudig een account aan. Zo heeft u toegang tot alle verkoopdocumenten op onze website via knop ‘Documenten’.

financiële check

Wist u dat een financiële check in uw voordeel kan werken als meerdere kandidaten interesse hebben in hetzelfde bouwnummer? U weet dan namelijk precies wat u bij de bank kunt lenen. Laat ons daarom weten dat u een financiële check heeft laten uitvoeren door een document van uw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker bij uw inschrijving te uploaden. Betaalt u uit eigen middelen? Dan kunt u ons een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ meesturen. Op de pagina Documenten in het account staan voorbeelden van deze stukken.

Inschrijven voor een woning

Heeft u alles doorgenomen en uw financiële check uitgevoerd? Dan is de volgende stap het inschrijven voor uw droomhuis! Onderstaande knop linkt u door naar het Inschrijfformulier. Hoe meer woningen u opgeeft, hoe groter de kans is dat u een woning toegewezen krijgt.

U heeft zich ingeschreven

Wanneer u zich heeft ingeschreven, ontvangt u na de inschrijfperiode een bericht van de makelaar of u een woning naar keuze toegewezen heeft gekregen. Als er één kandidaat is voor een bouwnummer, dan wordt de woning direct aan die persoon toegewezen. Bij meerdere kandidaten wordt er gekeken naar de financiële check of de verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ die u heeft meegezonden. Het (laten) uitvoeren en meezenden van een financiële check kan dus in uw voordeel werken. Mochten er meerdere kandidaten voldoen aan deze voorwaarden, dan beslist de ontwikkelaar uiteindelijk aan welke kandidaat de woning wordt toegewezen. Na toewijzing volgt een verkoopgesprek met de makelaar. De overige kandidaten worden op de reservelijst geplaatst en door de makelaars op de hoogte gehouden. 

7 oktober - Meet & Greet

Kom ook langs!

Om meer informatie te ontvangen over het project bent u 7 oktober vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de Meet & Greet op de projectlocatie.

Wanneer

Zaterdag 7 oktober

Tijd

Ontvangst vanaf 16:00 uur

Waar

Projectlocatie Buitenplaats Hofstede, Van Vredenburchweg Rijswijk (voor wie met de auto komt: inrijden vanaf de zijde van de Huis te Landelaan),
route