Landhuis appartementen

Een unieke kans om te wonen in een idyllische omgeving

De landhuis appartementen van Buitenplaats Hofstede zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een harmonieuze mix van elegantie en hedendaags design. Met hoogwaardige materialen en afwerkingen stralen deze appartementen een gevoel van klasse uit. De ruime en lichte interieurs zijn zorgvuldig ontworpen om een gevoel van openheid en vrijheid te creëren, terwijl de grote ramen een prachtig uitzicht op het omringende groen bieden.

De appartementen zijn ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. Elke unit beschikt over een luxe keuken, voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen. De ruime slaapkamers bieden voldoende privacy en rust, terwijl de smaakvol ingerichte badkamers een oase van ontspanning vormen. Daarnaast hebben de appartementen een royaal balkon of terras, waar bewoners kunnen genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed.

Vorige slide
Volgende slide
Uitzicht
Uitzicht
Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Verfijnde Afwerking

De afwerking van de Landhuis Appartementen in Buitenplaats Hofstede straalt pure luxe en comfort uit. Dit geldt niet alleen voor de keuken en het sanitair, maar ook voor de inrichting van de badkamer en het prachtige wand- en vloertegelwerk. Bij oplevering zijn de appartementen en penthouses voorzien van een schitterende keuken van het gerenommeerde designmerk SieMatic. De badkamers zijn eveneens hoogwaardig afgewerkt en bieden een oase van luxe. Denk hierbij aan een inloopdouche met regendouche, (dubbele) wastafels met onderkast en een royaal ligbad. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren voor de kranen, die standaard uit de wand komen.

Na de aankoop van uw appartement of penthouse ontvangt u een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek in de showrooms. De specialisten van onze huisleveranciers, Van Munster en EigenHuis Keukens, staan klaar om u te adviseren over de talloze mogelijkheden. Zij helpen u graag bij het maken van keuzes die perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en wensen.

Luxe Penthouses.
Stijlvolle Appartementen.

Buitenplaats Hofstede biedt niet alleen prachtige landhuis appartementen, maar ook twee exclusieve penthouses die de ultieme luxe en grandeur belichamen. Het interieur van de penthouses weerspiegelt een perfecte combinatie van verfijning, stijl en comfort.

De penthouses in Buitenplaats Hofstede zijn ontworpen met het oog op elegantie en exclusiviteit. Bij het betreden van de ruime living valt direct de overvloed aan natuurlijk licht op, dankzij de grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden op het weelderige landschap. De open plattegrond creëert een gevoel van ruimte en vrijheid, terwijl hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen de sfeer van het interieur versterken.

Interieurimpressie Penthouse
Interieurimpressie Appartement
Vorige slide
Volgende slide

7 oktober - Meet & Greet

Kom ook langs!

Om meer informatie te ontvangen over het project bent u 7 oktober vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de Meet & Greet op de projectlocatie.

Wanneer

Zaterdag 7 oktober

Tijd

Ontvangst vanaf 16:00 uur

Waar

Projectlocatie Buitenplaats Hofstede, Van Vredenburchweg Rijswijk (voor wie met de auto komt: inrijden vanaf de zijde van de Huis te Landelaan),
route